Попередження насильства в школі. Профілактика та дії.

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1876 | Коментарі: 0

Дитяча екологічна громадська організація «Флора» ініціює проведення круглого столу темою якого стане «Попередження насильства в школі. Профілактика та дії». Захід відбудеться 27 березня 2012р. об 11.00 в обласному краєзнавчому музеї.

Дитяча екологічна громадська організація «Флора», вже кілька років займається впровадженням ефективної методики подолання агресії та конфліктності в учнівському середовищі Свій позитивний досвід організатори та координатори таких служб бажають розповсюджувати та заохочувати керівників закладів освіти до створення таких центрів порозуміння.

Саме тому, фахівці ДЕГО «Флора» ініціюють проведення круглого столу, темою якого стане «Попередження насильства в школі. Профілактика та дії».
Метою заходу є обговорення шляхів попередження та профілактики агресивної поведінки підлітків, напрацювання плану спільних дій, щодо зниження рівня конфліктності в учнівському середовищі.
До участі у заході запрошено представників відділу управління освіти та науки кіровоградської ОДА, представників служби у справах дітей, а також практикуючих психологів шкіл, на базі яких створено та успішно працюють центри порозуміння.
Учасники планують обговорити досвід роботи ДЕГО «ФЛОРА» по створенню шкільних центрів медіації на Кіровоградщині; провести аналіз проблем та видів допомоги, якої потребують учасники навчально - виховного процесу. Також, важливою складовою заходу, буде представлення реальних історій успіху від координаторів практикуючих центрів медіації. На основі спільної роботи, організатори планують розробити та обговорити план спільних дій, щодо зниження рівня конфліктності в учнівському середовищі.
Отже, запрошуємо на захід всіх, кого цікавить дана ініціатива та активістів, які бажають долучитися до впровадження та створення шкільних служб розв’язання конфліктів на Кіровоградщині.

Захід відбудеться 27 березня 2012р., початок об 11.00., за адресою м. Кіровоград, вул.. Леніна 40 (Кіровоградський обласний краєзнавчий музей)

Контактна особа: Людмила Шестакова, т. (0522)27-04-63
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool