Понад 4 мільйона гривень спрямовано на розвиток української армії кіровоградцями

Березень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

За січень 2015 року платниками податків м.Кіровограда перераховано до державного бюджету 4,1 млн. грн. військового збору. Про це повідомила начальник координаційно-моніторингового управління Кіровоградської ОДПІ Тетяна Любімова.

Відповідальними за утримання і сплату військового збору в бюджет є роботодавці, що виплачують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків, та податкові агенти - для оподатковуваних інших доходів із джерела їх походження в Україні.

Нагадуємо, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71 продовжено термін справляння військового збору до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України, а також значно розширено базу оподаткування.

Об'єктом оподаткування збором є доходи, визначені статтею 163 Податкового кодексу України. Ставка збору становить 1,5 відсотка від об'єкта оподаткування.

 

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool