Понад 276 тисяч пенсіонерів Кіровоградщини в жовтні отримали підвищені пенсії,- Сергій Кузьменко

Жовтень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

11 жовтня 2017 року набрав чинності Закон України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій, відповідно до якого здійснюються перерахунки пенсій.

– Надзвичайно важливий законопроект підтримано депутатами Верховної Ради, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради. – Цей Закон стосується майже третини жителів нашої області – 288 тисяч пенсіонерів. Уже в жовтні понад 276 тисяч з них отримали підвищені пенсії.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що основна мета пенсійної реформи – не одноразове підвищення пенсійних виплат, а початок системної роботи щодо подальшого зростання їх рівня. У майбутньому пенсії будуть автоматично перераховуватися відповідно до збільшення зарплат, рівня інфляції та інших чинників. Сергій Кузьменко також зауважив, що підвищено і мінімальну пенсію – до рівня прожиткового мінімуму.

– Робота, що проводилася в реальному секторі економіки, дала можливість закумулювати фінансові ресурси на підвищення зарплат і пенсій, – наголосив очільник облдержадміністрації. – Будемо і надалі працювати, щоб у нас розвивалася економіка, зростали зарплати і збільшувалися пенсії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool