Поліцейські домовилися з представниками громади Кропивницького про поглиблення співпраці

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Сьогодні у міськвиконкомі відбулася робоча зустріч начальника сектору дільничних офіцерів поліції Кропивницького відділу Олега Петрова з головами квартальних комітетів Фортечного району міста Кропивницького.

На початку заходу працівники поліції вислухали пропозиції та побажання громадян щодо подальшої взаємодії, підтримання правопорядку на територіях обслуговування і недопущення вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень. Усі питання були зафіксовані і відповідно вживатимуться заходи щодо їх реалізації.

Олег Вікторович наголосив, що співпраця з населенням є першочерговою у роботі дільничного офіцера. Дуже приємно, коли громадяни цінують роботу правоохоронців, розуміючи складнощі служби.

У свою чергу, голови квартальних комітетів зазначили, що між ними та дільничними є сумісна взаємодія та пообіцяли й надалі надавати правоохоронцям посильну допомогу і сприяння.
Крім того, головам квартальних комітетів було запропоновано розробити спільний графік прийому громадян на територіях обслуговування і найближчим часом провести комплексне відпрацювання території.

Наприкінці зустрічі, з метою інформування поліцейських про правопорушення, Олег Петров надав контактні телефони дільничних офіцерів і пообіцяв представникам громади й надалі оперативно реагувати на злочинні прояви та надавати жителям обласного центру фахову допомогу.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool