Поліцейські домовилися з представниками громади Кропивницького про поглиблення співпраці

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Сьогодні у міськвиконкомі відбулася робоча зустріч начальника сектору дільничних офіцерів поліції Кропивницького відділу Олега Петрова з головами квартальних комітетів Фортечного району міста Кропивницького.

На початку заходу працівники поліції вислухали пропозиції та побажання громадян щодо подальшої взаємодії, підтримання правопорядку на територіях обслуговування і недопущення вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень. Усі питання були зафіксовані і відповідно вживатимуться заходи щодо їх реалізації.

Олег Вікторович наголосив, що співпраця з населенням є першочерговою у роботі дільничного офіцера. Дуже приємно, коли громадяни цінують роботу правоохоронців, розуміючи складнощі служби.

У свою чергу, голови квартальних комітетів зазначили, що між ними та дільничними є сумісна взаємодія та пообіцяли й надалі надавати правоохоронцям посильну допомогу і сприяння.
Крім того, головам квартальних комітетів було запропоновано розробити спільний графік прийому громадян на територіях обслуговування і найближчим часом провести комплексне відпрацювання території.

Наприкінці зустрічі, з метою інформування поліцейських про правопорушення, Олег Петров надав контактні телефони дільничних офіцерів і пообіцяв представникам громади й надалі оперативно реагувати на злочинні прояви та надавати жителям обласного центру фахову допомогу.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool