Побори в одній зі шкіл Олександрівського району

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області оперативно відреагувала на публікацію в засобах масової інформації з приводу поборів в одній зі шкіл Олександрівського району.

Спільно із уповноваженим органом в цій сфері – Департаментом освіти і науки облдержадміністрації, прокуратурою організовано перевірку наведених у публікаціях фактів. Її результати підтвердили дискримінацію права одного з учнів на безкоштовне повноцінне харчування. Порушення допущені з вини директора закладу та одного з його працівників, які відповідали за організацію та безпосередній розподіл продуктів харчування.
Наразі, перевірка триває. До її завершення обох посадовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності – оголошено догани.
Окрім того, ініційовано видання окремого наказу по школі щодо категоричної заборони будь-яких зборів «добровільних» внесків із батьків на доплату за харчування учнів 1-4 класів. Для реального впровадження цього наказу в дію профільний Департамент облдержадміністрації розмістив відповідні роз’яснення на своєму офіційному сайті, налагоджено роботу «гарячої лінії», куди можна звернутися зі скаргами.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool