Передбачати, готуватися та реагувати на кризи

Квітень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

У 2021 році Міжнародна організація праці у цей день акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я (далі БЗР).

Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

З метою належного відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році Держпраці підготувала та надіслала центральним органам виконавчої влади, Міжнародній організації праці в Україні, Фонду соціального страхування України, обласним державним адміністраціям, Київській міській державній адміністрації, СПО профспілок і роботодавців для використання в роботі План заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році.

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області спільно із соціальними партнерами протягом квітня-грудня поточного року до Дня охорони праці проводяться інформаційні заходи щодо важливості створення та покращення умов, пов’язаних з безпекою праці та збереженням здоров’я працівників (на фото).


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool