Пасажирське вагонне депо ст. Одеса-Головна шукає нових працівників

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 серпня, у вагонному депо станції Одеса-Головна відбувся День відкритих дверей. Під час заходу пошукачі мали змогу поспілкуватися з керівництвом депо, особисто ознайомитися зі специфікою роботи у виробничих підрозділах та дізнатися про привілеї роботи на залізниці.

Як зауважив під час заходу в.о. начальника депо Олександр Загурський, на підприємстві вакантними залишаються близько 350 різних посад, тому є потреба в професійних кадрах: «Обсяги пасажирських перевезень та пасажиропотоку зростають – люди активно користуються послугами залізниці. Наразі через дефіцит кадрів є гостра необхідність в укомплектації штату працівників. Керівництво філії та депо прийняло рішення провести цей День відкритих дверей з метою зацікавити та привести нових працівників в депо на ті вакантні посади».
До речі, для громадян, що бажають працювати в пасажирському вагонному депо ст. Одеса-Головна, пропонується понад 20 різних посад, в тому числі й ті, які не потребують спеціальної залізничної освіти, але водночас є можливість перекваліфікуватися за бажаною професією з подальшим працевлаштуванням на залізниці.

Як відзначила заступник начальника депо з кадрів Олена Міщенко, залізнична освіта обов’язкова для електромонтерів, оглядачів вагонів, слюсарів з ремонту рухомого складу, провідників пасажирських вагонів та слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування. Окрім цих відкритих вакансій, також проводиться набір на посади: бригадир, електрозварник, акумуляторник, маляр, столяр, токар, вантажник, комірник, оператор пральних машин, прасувальник, кухонних робітник, офіціант, підсобний робітник, прибиральник, тесляр, екіпірувальник, дезінфектор, сторож.

Присутнім також розповіли про оклади, які очікують нових працівників компанії, а також про систему надбавок та премій. Були оприлюднені й деякі цифри. Наприклад, при прийомі на роботу вперше заробітна плата становитиме: у провідника пасажирських вагонів – 4 тис. 063 грн, у прасувальника – 3 тис. 636 грн, у комірника – 3 тис. 307, у вантажника – 3 тис.167 грн, у слюсаря по ремонту рухомого складу – 3 тис. 193 грн.

Олена Міщенко також акцентувала увагу на тому, що залізниця, на відміну від багатьох інших роботодавців, надає офіційне працевлаштування, щомісячну заробітну плату, забезпечує соціальний пакет, страховку тощо. Разом з цим, за словами фахівців, робота на залізниці передбачає можливості професійного росту, перекваліфікації, навчання в залізничних вишах та дорожньо-технічних школах.
По завершенню зустрічі пошукачі заповнили анкети та отримали інформаційні листи.

Наразі, з питань працевлаштування можна звернутись до відділу кадрів депо за адресою: м. Одеса, вул.. Середньофонтанська, 26; або за телефонами: (048) 727-22-58; 727-21-10; 727-21-02; 727-21-06.

прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool