Організовану злочинну групу наркоділків судитимуть на Кіровоградщині

Березень 18, 2024 | Новини | Переглядів: 312 | Коментарі: 0

Фігуранти справи налагодили вирощування канабісу у промислових масштабах. Так зване «виробництво» облаштували у лісопосадці на території однієї з громад Долинського району.

Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів ОЗГ за фактом скоєння ними наркозлочину (ч.3 ст.307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що фігуранти справи – мешканці Дніпропетровщини, виготовляли та збували наркотичні засоби на території Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Обвинувачені налагодили масштабне «виробництво» з вирощування конопель. Нарковмісні речовини вирощували власноруч, використовували спеціальну систему посіву, поливу, сушки та подріблення.

Під час обшуків у членів ОЗГ виявили та вилучили об’ємну партію канабісу, пристрої для вирощування та фасування наркотиків, інші речові докази. Вага вилучених наркотичних засобів складає майже 150 кілограмів.

Наразі за клопотанням прокурорів на майно обвинувачених накладено арешт на загальну суму 3,6 млн гривень.

Згідно санкції інкримінованої статті наркоділкам за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування – ГУНП в області. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool