Операція Мак-2011 триває

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1670 | Коментарі: 0

За незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель чинним законодавством України передбачено кримінальну відповідальність Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

 Подібні дії караються штрафом, арештом на строк до шести місяців, обмеженням волі до трьох років, а у окремих випадках і позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Не зважаючи на серйозність покарання, деякі громадяни все ж продовжують порушувати закон. Минулого тижня працівники міліції задокументували нові факти підтвердження цьому.
У ході відпрацювання території Бобринецького району у одному із сіл району на присадибній ділянці місцевого жителя, 1961 року народження, правоохоронці виявили та вилучили понад 330 кущів коноплі, яку, за словами чоловіка, він посіяв для власних потреб.
На території домоволодіння жительки одного із населених пунктів Ульяновського району, 1963 року народження, працівники міліції виявили 31 кущ маку та скляну півлітрову банку з головками маку. А на присадибній ділянці іншого жителя цього ж району, 1951 року народження, було виявлено та вилучено 26 рослин маку.
На городі жителя одного із сіл Петрівського району, 1982 року народження, правоохоронці виявили 42 рослини коноплі. Крім того, у домоволодінні чоловік зберігав 150 грамів сухих рослин коноплі.
Вилучені нарковмісні рослини направлено на дослідження. За даними фактами проводяться перевірки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool