Операція Мак-2011 триває

Серпень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 1

До чергової частини Добровеличківського райвідділу міліції від місцевих жителів надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї одного із населених пунктів району росте конопля. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Для перевірки інформації на місце виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що за вказаною адресою ніхто не проживає, після смерті господині будинок пустує вже кілька років. Та на подвір’ї працівники міліції виявили понад тисячу кущів коноплі, які було вилучено та направлено на дослідження.
А до Ульяновського райвідділу міліції за скоєння адміністративного правопорушення за ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) було доставлено непрацюючого раніше судимого жителя Миколаївської області, 1982 року народження, у якого під час огляду правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з маковою соломкою вагою близько 2 кілограмів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool