Олександр Мосін провів чергову зустріч з мешканцями гуртожитку по проспекту Університетському, 21

Березень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 березня, заступник міського голови Олександр Мосін провів чергову зустріч з мешканцями гуртожитку по проспекту Університетському, 21, які продовжують свою протестну акцію. Олександр Мосін проінформував учасників зустрічі про виконання спільно виробленого плану дій з повернення проблемного житла до комунальної владсності.

Наочним прикладом ефективності командної роботи стало підключення гуртожитку до електроенергії. Освітлення коридорів будівлі і прибудинкової території стало можливим після переговорів міської влади з керівництвом “Кіровоградобленерго”.

Є зрушення і у розслідуванні факту оформлення нотаріусом договорів куплі протажу кімнат гуртожитку, у яких на законних підставах проживають люди, у тому числі неповнолітні діти. За результатами розслідування, проведеного обласним управлінням юстиції, нотаріус вчинив такі дії неправомірно і вже підготовлене подання на позбавлення його професійної ліцензії.

За інформацією представників поліції, за фактом продажу квартир у гуртожитку вже підготовлене клопотання про накладення арешту на майно приміщення, з метою недопущення його продажу. Таке клопотання буде підписане після розгляду матеріалів справи органами прокуратури.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool