Обласна профспілкова організація атестованих працівників міліції сприяє оздоровленню та повноцінному відпочинку дітей правоохоронців

Липень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1560 | Коментарі: 0

У червні 2011 року за сприяння Профспілкової організації Кіровоградського обласного управління атестованих працівників органів внутрішніх справ УМВС України в Кіровоградській області 40 дітей з родин правоохоронців відвідали дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

Курс оздоровлення та відпочинку тривав три тижні і запам’ятався надовго. Зовсім маленьких відвідувачів супроводжував один із батьків, а старші діти відправились у поїздку під наглядом вихователів.
Дітлахи отримали необхідне лікування органів травлення, дихання та зору. Та, окрім лікувальних процедур, їх відпочинок був доволі насиченим різноманітними конкурсами, екскурсіями, а ще спортивними заходами та іншими розвагами.
Наприклад, в один із днів серед відвідувачів закладу проводився танцювальний конкурс. З-поміж багатьох учасників перше місце за виконання вальсу за рішенням журі посіли Дмитро Іванов та Олександра Єльнікова з Кіровоградщини.
Сприяли чудовому настрою відпочиваючих і природні умови, адже санаторно-оздоровчий комплекс оточений хвойними лісовими масивами та джерелами.
Окрім місцевих розважальних заходів, відвідувачі мали можливість ознайомитись з історичними та культурними пам’ятками Рівненщини. Незабутнє враження на дітей та їх батьків справили екскурсії до найбільшої на Волині святині – Почаївського монастиря та озера Святої Анни, що славиться цілющими властивостями води в усій Україні та за її межами. Після повернення додому діти висловили бажання ще раз відвідати санаторій, аби знову отримати можливість змістовно поєднати корисне з приємним.
За словами голови обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Валерія Шевчука, за чотири роки існування профспілки такі заходи проводяться постійно. Адже вони сприяють покращенню морально-психологічного стану працівників міліції й членів їх родин, а також дають можливість організувати для них якісний та повноцінний відпочинок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool