Новорічна вистава для кіровоградських дітей (ФОТО)

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1547 | Коментарі: 0

До дня Святого Миколая для учнів загальноосвітніх та вихованців дошкільних навчальних закладів у залі Кіровоградської обласної філармонії відбулася новорічна вистава «Рукавичка Дім Дімича».

У виставі взяли участь 240 вихованців зразкових хореографічних колективів міста Кіровограда: «Анюта», «Надія», «Світанок», «Алегро», «Дебют», «Вікторія».
Поєднавши у виставі хореографічне, театральне, вокальне мистецтво, артисти вражали глядачів своєю виконавською майстерністю, талантом, які є результатом наполегливої щоденної творчої праці.
До учасників вистави та присутніх в залі глядачів звернувся секретар міської ради Іван Марковський, який првітав дітей з прийдешніми зимовими святами подарував учасникам вистави солодощі.
Як повідомила начальник управління освіти Лариса Костенко, всього за два дні було проведено 5 вистав, до перегляду яких долучилися близько 420 дітей пільгових категорій: діти, батьки яких загинули, постраждали або є учасниками антитерористичної операції на сході країни, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці спеціальних шкіл, дитячого будинку «Барвінок» та школи-інтернату. Ці діти отримали від міської ради очікувані солодкі новорічні подарунки.

джерело, Фото Ігоря Філіпенка

До дня Святого Миколая для учнів загальноосвітніх та вихованців дошкільних навчальних закладів у залі Кіровоградської обласної філармонії відбулася новорічна вистава «Рукавичка Дім Дімича».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool