Незабаром розпочнеться генеральне прибирання Кіровограда

Березень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Весняний місячник з благоустрою Кіровограда відбудеться цього року із 28 березня по 28 квітня, а 16 та 23 квітня визначені днями проведення загальноміських суботників з благоустрою міста в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!» з впорядкування міста.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 10 березня.

- Місячник проводитиметься з метою приведення міста до належного санітарного стану, поліпшення навколишнього природного середовища, естетичного вигляду і експлуатаційного стану елементів благоустрою,- відзначив під час засідання виконкому начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян. – Для цього будуть поєднані зусилля органів місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємств, установ та широких верств населення .

Відповідно до прийнятого рішення, виконавчі органи міської ради, Подільська та Фортечна районні у Кіровограді ради мають залучити підприємства, установи, організації та мешканців міста до участі у проведенні весняного місячника з благоустрою.

Товариство з обмеженою відповідальністю «КАТП – 1128» в рамках акцій безкоштовно прийматиме на міське сміттєзвалище сміття, зібране на території міста Кіровограда ЖЕО, ЖЕКу, ОСББ, ОЖБК, освітніми, медичними закладами, комунальними підприємствами, населенням та підприємствами різних форм власності.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool