Наряд Державної служби охорони в Кіровограді затримав злодія

Березень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Чоловік виніс з торгівельного залу одного з супермаркетів міста неоплачений mp3-плеєр. Працівник вчасно помітив пропажу і натиснув «тривожну» кнопку. За лічені хвилини наряд ДСО прибув на місце події та затримав крадія.

У супермаркеті відвідувач підійшов до полиць з побутовими електротоварами та обрав декілька коробок з mp3-плеєрами. Почав розглядати гаджети, потім зробив вигляд, що поклав все в упаковки. Поставив товар на місце та направився до виходу із торгівельного залу. Один із працівників супермаркету запідозрив неладне. Перевірив вміст коробок, виявив відсутність плеєра вартістю близько 300 гривень та натиснув «тривожну кнопку охорони».
Наряд ДСО негайно прибув за адресою спрацювання. Правоохоронці помітили невідомого, який намагався швидко покинути приміщення, та затримали чоловіка. У ході поверхневого огляду у молодика в кишені куртки виявили музичний плеєр.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу. Працівники міліції встановили особу злодія. Ним виявився 35-річний мешканець Харківської області.
По даному факту проводиться перевірка для встановлення обставин події та прийняття рішень.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool