На території лісового масиву Олександрівського району здійснили патрулювання

Липень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Під час спільних рейдів, які активно проводяться у кожному районі області, рятувальники, правоохоронці та лісівники закликають громадян берегти ліс від вогню. 

Представники цих відомств наполягають, що тільки за умови відповідального ставлення до пожежної безпеки кожного громадянина можна запобігти значної шкоди, якої завдають лісові пожежі.

6 липня рятувальники Олександрівського райвідділу Управління ДСНС в області, працівники місцевих відділів ГУ Національної поліції та обласного управління лісового й мисливського господарства здійснили патрулювання на території лісового масиву Олександрівського району. Учасники рейду нагадали громадянам, як необхідно поводитись, аби не допустити пожежі у лісі, пояснили, що на початковій стадії пожежу у лісі можливо загасити самостійно. Якщо стали свідком масштабної пожежі, необхідно одразу повідомляти про неї за номером «101».

Працівники лісгоспу при цьому наголосили, що розкладати вогнище дозволяється лише в рекреаційних зонах. Але місце необхідно ретельно розчистити від сухої рослинності, а залишаючи ліс – залити попелище водою та переконатися, що воно повністю згасло. Поліцейські, у свою чергу, розповіли про відповідальність за провокування пожеж у екосистемах.

На завершення розмови рятувальники надали громадянам листівки з основними порадами та закликали берегти ліс від вогню. Такі рейдові перевірки триватимуть і в подальшому.

У ДСНС України у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool