На Одеській залізниці вперше за часів незалежності заохочують громадських інспекторів

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Робота громадських інспекторів на Одеській залізниці дозволяє здійснювати постійну профілактику порушень безпеки руху, сприяє зміцненню трудової, виробничої дисципліни та узагальненню передових форм та методів їх роботи.

З радянських часів громадські інспектори, проявляючи ініціативу в роботі та небайдужість до професії залізничника, допомагають у попередженні можливих наслідків дестабілізації руху поїздів. Громадські інспектори, працюючи пліч-о-пліч з працівниками апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту залізниці під їх безпосереднім наглядом забезпечують всебічний контроль за безпекою руху пасажирських та вантажних поїздів.
За словами головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна у кожному з господарств Одеської залізниці (перевезень, локомотивному, колійному, вагонному, пасажирському, електропостачання, комерційної роботи та маркетингу, сигналізації та зв’язку, приміських пасажирських перевезень) працюють громадські інспектори, які регулярно відзначаються своєю активною участю у питаннях забезпечення безпеки руху поїздів або виконання маневрової роботи.
За ініціативою керівництва Одеської залізниці з метою мотивації до подальшої активної роботи здійснюється моральне та матеріальне заохочення при підведенні підсумків роботи громадських інспекторів. Вперше за часів незалежності України у першому півріччі 2013 року 160 працівників залізниці були заохочені грошовими винагородами. До першого жовтня поточного року буде заохочено ще майже два десятки громадських інспекторів.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool