На Одеській залізниці перевірено хід підготовки оздоровчих закладів до прийому відпочивальників

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

29 травня 2014 року комісія до складу якої увійшли представники галузевих служб та структурних підрозділів Одеської дирекції залізничних перевезень перевірила хід підготовки відомчих оздоровчих закладів до роботи в літній період.

Члени комісії на чолі із головним інженером залізниці Юрієм Мруцьом перевірили дитячий оздоровчий табір «Юний залізничник», дитячий спортивно-оздоровчий табір «Чемпіон», дитячий оздоровчий табір ім. Л.Шевцової та корпус №2 санаторію-профілакторію.
У ході перевірки комісія звертала пильну увагу на організацію побутових умов, забезпечення інвентарем (спортивним, кухонним і господарським), миючими та дезінфекційними засобами оздоровчих закладів.
У кожному оздоровчому закладі силами залізничників було виконано низку робіт. Проведено ремонти корпусів, та столових. Також було проведено ревізію зовнішнього освітлення, насосної групи і запірної арматури у котельних. Дорожні механічні майстерні залізниці виготовили та встановили за необхідності та попередньо поданих заявок гойдалки, турніки, рукоходи для дітей та пофарбували їх у яскраві кольори. Також були пофарбовані конструкції спортивних та ігрових майданчиків, зокрема кільця, щити, ворота та проведено розмітку майданчиків. Столові, медпункти, ізолятори, дитячі ігрові кімнати найближчим часом будуть обладнані кондиціонерами. Вже закуплені побутові холодильники, замінені крани у кухнях та санітарних вузлах. Проведено ремонт електромереж у спальних корпусах і адміністративних приміщеннях. Для забезпечення вимог пожежної безпеки приміщення таборів обладнані системами протипожежної сигналізації та забезпечено пожежним інвентарем і обладнанням для пожежогасіння. Крім того були пофарбовані пожежні щити, ящики для піску, діжки для води.
Заступник начальника служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Сергій Голяніч підкреслив, що служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд виконала поставлені керівництвом завдання у повному обсязі і у встановлені терміни.
Заступник головного інженера залізниці Олег Батир детально оцінив умови відпочинку малюків і висловив низку зауважень до будівельників для подальшого усунення для того, щоб відпочинок дітей був максимально комфортним.
В свою чергу головний інженер залізниці Юрій Мруць нагадав залізничникам, які беруть безпосередню участь у підготовці таборів до літнього сезону, про персональну відповідальність у разі не усунення виявлених недоліків найближчим часом.
Контрольний огляд усунення зауважень заплановано на 8 червня – напередодні першого заїзду відпочивальників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool