На Кіровоградщині зловмисник пошкодив більше 20 могил

Грудень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Чоловік переховувався, щоб уникнути відповідальності, але поліцейські його розшукали. Спільник вандала, з яким вони разом скоювали злочини, вже відбуває покарання.

Як встановили працівники поліції у ході досудового розслідування, зловмисники на території двох кладовищ у Кіровоградському районі відкопували на могилах металеві опори, кутники та труби, аби у подальшому їх збути. Загалом особи пошкодили 21 місце поховання.

У даний час 28-річному жителю обласного центру оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років, або позбавлення волі від 4 до 7 років.

Раніше чоловік вже був судимий за крадіжки та пограбування.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool