На Кіровоградщині зловмисник намагався угнати автівку

Березень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

31-річний чоловік приїхав з іншої області до родички у місто Світловодськ. Під час спроби угнати автівку його на місці події застав власник транспортного засобу. Особі оголошено про підозру у скоєні злочину.

Вночі до Світловодського відділу поліції звернувся 37-річний потерпілий та повідомив про те, що сталося.

Було встановлено, що зловмисник шляхом пошкодження замка у транспортному засобі, здійснив крадіжку автомагнітоли. Прийшовши додому, він вирішив, що може заволодіти й автомобілем. Злодій повернувся назад, через незачинені двері проник до салону, з’єднав дроти живлення та намагався завести двигун.

У цей час із багатоповерхівки вийшов власник авто і помітив зловмисника. Чоловік не розгубився, сів до машини та вдав ніби він викликав таксі. Після чого зателефонував товаришеві.
Розуміючи, що його викрито, злодій наніс «пасажиру» удар металевим ключем по голові. Незважаючи на це, потерпілий зміг перешкодити особі втекти з місця події.

«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин», ч. 3 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий та йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років з конфіскацією майна.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool