На Кіровоградщині злодій викрав техніку, вироби з металу і чавуну та частину меблів

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

З домоволодіння у місті Бобринці раніше судимий місцевий житель викрав техніку, вироби з металу і чавуну та частину меблів. За вчинене чоловікові загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

До Бобринецького райвідділу міліції звернулася місцева мешканка з повідомленням про зникнення майна з будинку її покійної родички.
Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний раніше судимий за крадіжку чоловік. Злодій помітив, що в будинку відсутні господарі та вирішив поживитися за чужий рахунок.
Зловмисник зірвав навісний замок та проник до помешкання. Забрав телевізор, тюнер, чавунні батареї, вироби з металу і письмовий стіл та переніс до свого домоволодіння.
У зловмисника правоохоронці вилучили частину викраденого майна, дещо він встиг продати.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Бобринецького РВ УМВС в області Сергій Ботез. - Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та обрання стосовно нього запобіжного заходу.

За матеріалами Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool