На Кіровоградщині злочинці викрали трактор

Серпень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

Двоє неповнолітніх жителів Новоукраїнського району, знаючи, що господаря немає вдома, викрали сільгосптехніку, аби покататися, але не впоравшись з керуванням, перевернулися та пошкодили її.

Пригода трапилася на вихідних. До чергової частини відділу поліції звернувся 44-річний місцевий житель і повідомив, що вночі невідомі заволоділи трактором, який знаходився на території його домоволодіння.

«Вже наступного ранку працівники поліції знайшли транспортний засіб на околиці села, а ще за кілька годин - встановили і особи зловмисників. Ними виявилися двоє односельчан потерпілого – учні місцевої школи. Неповнолітні вирішили використати велику сільгосптехніку для «подорожі» у напрямку сусіднього села – розповідає начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук, - Однак, не впоравшись з керуванням, хлопці допустили перевертання транспортного засобу. Самі ж, на щастя, не травмувалися. Злякавшись наслідків від вчинку, вони вирішили не повертатись додому, а певний час ховалися на території сусіднього села».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За ці дії Законом передбачено покарання, пов’язане з позбавленням волі, та у даному випадку, діти обійдуться виховною бесідою.

Збитки ж, завдані внаслідок злочину, доведеться відшкодовувати їх батькам.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool