На Кіровоградщині затримали підозрюваного у крадіжці майна комунальної власності

Серпень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

43-річний раніше судимий олександрієць, пошкодивши замок у підвальному приміщенні, заволодів двома газовими редукторами, газовим різаком та двома шлангами. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію до відділу поліції надійшло від 65-річного працівника установи. Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили та затримали зловмисника, коли він намагався реалізувати викрадене. Речові докази вилучено. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Максим Труш.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool