На Кіровоградщині затримали неповнолітнього крадія

Січень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося, окрім заволодіння транспортним засобом на рахунку юнака і факти викрадення речей з автомобілів. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.

До Олександрійського міського відділу міліції спочатку надійшли повідомлення місцевих жителів про те, що з їх авто зникли особисті речі, а потім звернувся і чоловік, який позбувся транспортного засобу.
Міліціонери оперативно затримали злодія за кермом чужої автівки.
Зловмисником виявився 15-річний місцевий житель. Юнак вночі розбив скло у дверцятах кількох авто та викрав з них те, що потрапило під руку – автомагнітоли, парфуми, окуляри та інші речі. Однак, зрозумівши, що така здобич не надто цінна, неповнолітній вирішив заволодіти одним з обкрадених ним автомобілів.
– За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 « Крадіжка» та за частиною 1 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, - повідомляє начальник Олександрійського МВ УМВС в області Сергій Дьяченко. – Проводиться подальша перевірка. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.
Частину речових доказів та автомобіль вилучено. Транспортний засіб повернуто власнику.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool