На Кіровоградщині затримали неповнолітнього грабіжника

Серпень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Хлопець скористався тим, що малознайома дівчина відволіклась, і заволодів сумкою потерпілої з особистими речами. За вчинене йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

Повідомлення до відділу поліції надійшло вночі 22 серпня. На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо було з’ясовано, що біля одного з магазинів міста до 17-річної дівчини підійшов хлопець та вихопив її сумку з мобільним телефоном і грошовими коштами у сумі 60 гривень.

«Провівши оперативно-розшукові заходи, поліцейські менш ніж за годину встановили особу зловмисника. Ним виявився 14-річний місцевий житель. Речі потерпілої правоохоронці вилучили», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Максим Труш.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 4 років позбавлення волі.
Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у вчиненні даного кримінального правопорушення.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool