На Кіровоградщині заклади охорони здоров’я отримали автівки (ФОТО)

Червень 27, 2024 | Новини | Переглядів: 177 | Коментарі: 0

5 автомобілів від ЮНІСЕФ отримали заклади охорони здоров’я Кіровоградської області, що задіяні у реалізації універсально-прогресивної моделі патронажу.

Ці авто з гібридним двигуном, без спеціального обладнання. Вони призначені для відвідування сімей з дітьми патронажними медичними сестрами, які задіяні у наданні первинної медичної допомоги. Це не є невідкладна чи лікувальна допомога, це профілактика, що покликана забезпечувати постійний огляд дітей, визначати їх показники в контексті профілактичного огляду.
Днями автівки було передано амбулаторії загальної практики сімейної медицини Кропивницької міської ради, центрам медико-санітарної допомоги Олександрійської, Новомиргородської, Катеринівської та Смолінської громад.

На Кіровоградщині заклади охорони здоров’я отримали автівки (ФОТО)

На Кіровоградщині заклади охорони здоров’я отримали автівки (ФОТО)

На Кіровоградщині заклади охорони здоров’я отримали автівки (ФОТО)

Наявність авто дозволить медперсоналу бути більш мобільними та відвідувати сім’ї з дітьми у віддалених районах та населених пунктах громад.

Впровадження універсально-прогресивної моделі патронажу розпочалося на Кіровоградщині, минулого року, у рамках партнерства

Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Благодійного фонду "Безпечне майбутнє". Медичні працівники 17 закладів охорони здоров’я області пройшли відповідні тренінги та надають послугу домашніх візитів до вагітних та родин з дітьми від нуля до трьох років. 6 закладів, що направили своїх працівників на навчання, отримали автівки у рамках спільної програми Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ «Турбота з народження вдома».


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool