На Кіровоградщині загасили 3 пожежі різного характеру

Листопад 20, 2019 | Новини | Переглядів: 587 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 займання різного характеру.

Так, 19 листопада о 13:32 бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький залучались на ліквідацію пожежі 3 м2 сміття та стовбура дерева на відкритій території по вул. Миру, що в обласному центрі.

О 15:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення по вул. Вишнева м. Новомиргород. Як з’ясувалось на місці події, зайнялось 2 м2 речей домошнього вжитку на горищі літньої кухні на теритоії приватного домоволодіння. Рятувальники 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород о 16:15 локалізували та о 16:33 ліквідували пожежу.

Вже 20 листопада о 04:15 стало відомо про пожежу по вул. Плюща с. Подорожнє Світловодського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 6 м3 дров та 20 м2 дровника на території приватного домоволодіння. О 04:51 вогнеборці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ локалізували та о 06:50 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool