На Кіровоградщині за добу виникло шість пожеж

Жовтень 23, 2022 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.


Так, 22 жовтня о 09:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Козьми м. Олександрія. Там загорілось 6 м2 домашніх речей в житловому будинку. О 09:51 пожежу було ліквідовано силами рятувальників м. Олександрія.

О 14:30 виникло займання 15 м2 сміття на відкритій території поблизу м. Мала Виска, яке приборкали бійці 23-ї пожежно-рятувальної частини.

О 14:42 стало відомо про займання 10 м2 домашніх речей та побутової техніки в приватному житловому будинку по пров. Сосновому с. Кропивницький, яке о 15:18 ліквідували вогнеборці 5-ї пожежно-рятувальної частини.

О 16:30 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Шевченка с. Бандурове Олександрівської СТГ. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 40 м2 господарчої споруди, 4 т сіна та 16 м3 дров. О 18:48 пожежу було ліквідовано силами бійців 29-ї пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка.

О 23:34 стало відомо про пожежу 0,5 м2перекриттягосподарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Урожайній смт Пантаївка, яке о 00:05 було ліквідовано місцевими рятувальниками.

Вже 23 жовтня о 00:31 стало відомо про займання по вул. Перемоги с. Ручайки Новгородківської СТГ. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 60 м2покрівлі господарчої споруди та 1,5 тон соломи та сіна на території приватного домоволодіння. О 04:45 пожежу було ліквідовано рятувальниками 27-ї пожежно-рятувальної частини смт Новгородка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool