На Кіровоградщині виявлено факт розтрати майна службовими особами державного підприємства

Березень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

Прокуратура міста Кіровограда проводить досудове слідство у кримінальній справі порушеній за фактом розтрати службовими особами державного підприємства ввіреного їм майна на суму понад 272 тис. грн.. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура міста Кіровограда спільно з управлінням Служби безпеки України в Кіровоградській області виявлено факт розтрати ввірено майна службовими особами державного підприємства « Кіровоградський комбінат хлібопродуктів №2» та порушено за цим фактом кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.1 ст.365 та ч.2 ст.191 Кримінального кодексу України.
Йдеться про перевищення своїх повноважень службовими особами вказаного державного підприємства та розтрату ввіреного їм майна (борошна) шляхом зловживання службовим становищем.
Службові особи заподіяли істотну шкоду інтересам державного підприємства, діючи в порушення Законів України «Про зовнішньоекономічну діяльність» та «Про здійснення державних закупівель».
Збитки, завдані державному підприємству, становлять понад 272 тисячі гривень.
У справі проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool