На Кіровоградщині виникло дев`ять пожеж, є постраждалі (ФОТО)

Травень 06, 2024 | Новини | Переглядів: 307 | Коментарі: 0

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Воїнів-інтернаціоналістів м. Бобринець Кропивницького району. 

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 4 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 12:40 вогнеборці місцевого підрозділу ліквідували пожежу.

О 12:41 стало відомо про займання поблизу смт Новоархангельськ Голованівського району. Там загорівся автомобіль BMW328. Бійці новоархангельського підрозділу о 13:18 ліквідували займання.

На Кіровоградщині виникло дев`ять пожеж, є постраждалі (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло дев`ять пожеж, є постраждалі (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло дев`ять пожеж, є постраждалі (ФОТО)

О 23:30 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Вадима Бойка м. Світловодськ Олександрівського району. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що горить 20 м2 меблів в квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. На пожежі врятовано жінку та чоловіка 1980 р.н. О 00:00 пожежу було ліквідовано.

Крім того, біля вул. Павлівській м. Світловодськ ліквідовано пожежу 300 м2 сухої трави. В обласному центрі на вул. Нейгауза загасили займання 9 м2 сміття на відкритій території. У с. Суботці Суботцівської СТГ Кропивницького району ліквідували пожежу 7 м2 очерету. У с. Вівсяники Вільшанської СТГ Голованівського району горіло 200 м2 сухої трави. У с. Кам'яний Брід Благовіщенської СТГ Голованівського району горіло 400 м2 сміття. На вул. Марії Козинець м. Олександрія загасили пожежу 300 м2 сухої трави.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool