На Кіровоградщині вилучено більш ніж півтони незаконно виловленої риби (фото)

Квітень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 675 | Коментарі: 0

В ході операції «Нерест» під час спільного патрулювання працівниками відділу поліції №1(м. Світловодськ) Олександрійського районного відділу поліції та обласної екологічної інспекції був помічений громадянин, який здійснював вилов риби з допомогою сітки.

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу. У подальшому, під час огляду у громадянина виявлено та вилучено риболовні сітки, човен та 36 кілограмів риби. Протиправними діями особи завдано збитки державі на суму близько 5 тисяч гривен.

Відносно особи складено адміністративний протокол за ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу».

Крім того, поліцейськими спільно з екоінспекцією проводилося тралення акваторій, під час якого було виявлено та вилучено 13 сіток, вилучено більше ніж 500 кілограмів риби. Збитки завдані вказаними протиправними діями держави сягають понад 77 тисяч гривен.

Інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 249 Кримінального кодексу України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним промислом».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

нерест, светловодськ,

нерест, светловодськ,

нерест, светловодськ,

За матеріалами
відділення поліції № 1 (м. Світловодськ)
Олександрійського районного відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool