На Кіровоградщині викрили зловмисника, який скоїв угон

Листопад 03, 2017 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

У місті Знам’янка чоловік на декілька хвилин залишив моторолер біля свого будинку, а коли повернувся – виявив його пропажу.

Згодом потерпілий на ринку помітив транспорт, схожий на той, що у нього викрали, і одразу ж повідомив про це до поліції.

«Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний місцевий житель, що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за угон транспортного засобу.
Чоловік, заволодівши моторолером, відразу ж продав його незнайомцю. А коли наступного дня прийшов за частиною грошей, то на «підприємливого» зловмисника вже чекали правоохоронці» - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Особі повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool