На Кіровоградщині викрили у крадіжці кабелю з багатоповерхівки її мешканця

Листопад 14, 2017 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Аби приховати злочин, чоловік намагався переконати поліцейських, що знаходиться у підвалі будинку через порив труби та збирався перекрити воду.

У ніч на 14 листопада близько 3-ї години наряд поліції охорони в Олександрії отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю у підвальному приміщені багатоповерхівки, розташованої у спальному районі міста.

Негайно виїхавши за адресою, працівники поліції почали відпрацьовувати прилеглу до будинку територію, перевіряти цілісність замків у дверях до підвалів. Біля одного із під’їздів багатоповерхівки поліцейські виявили відкритий замок.

У підвальному приміщенні правоохоронці побачили невідомого, який на запитання щодо мети перебування в даному місці відповів, що у нього в квартирі прорвало трубу і він прийшов перекрити воду. При цьому чоловік мав схвильований вигляд, його одяг та руки були забруднені мастилом.

Аби переконатися у правдивості пояснень чоловіка, поліцейські оглянули комірчину, на яку він вказав, та неподалік помітили мішок із обрізками телефонного кабелю. У ході поверхового огляду громадянина та виявили у нього кусачки, пилку і ніж.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили. Ним виявився 43-річний мешканець багатоповерхівки, в підвалі якої він і намагався здійснити крадіжку 60 метрів телефонного кабелю.

За цим фактом проводиться перевірка і встановлюється розмір нанесених збитків, наразі особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool