На Кіровоградщині відпрацювали житловий масив районного центру

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

4 серпня фахівці Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців м. Новоукраїнки та зустрілись із громадою села Новогригорівки Новоукраїнського району.

Головним питанням, яке обговорювали рятувальники із громадянами – як вберегти життя, здоров’я, майно і навколишнє середовище від пожеж та інших надзвичайних подій.

Так, мешканці району дізнались про статистику пожеж, головні причини загорянь у побуті, на території приватних домоволодінь, у екосистемах, під час польових та городніх робіт. Рятувальники детально розповідали, які заходи безпеки необхідно вжити кожному, щоб пожежі не спричинили горе: перевіряти справність побутових електросистем, вимикати побутові електроприлади із розеток перед виходом з дому, слідкувати за дітьми, не розводити багаття на подвір’я, в лісі, в полі. Окремо було висловлено попередження про небезпеку легковажної поведінки на водоймах, а також щодо правильних дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Усі, з ким спілкувались фахівці Служби порятунку, отримали застережні листівки із правилами безпечної життєдіяльності влітку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool