На Кіровоградщині відкрито кримінальне провадження за фактом зриву опалювального сезону

Листопад 25, 2019 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Знам’янська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зриву опалювального сезону 2019 -2020 років у м. Світловодську. 

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 364-1 КК України - Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права, що спричинило тяжкі наслідки.

У межах досудового розслідування перевіряється причетність службових осіб спільного підприємства ТОВ «Світловодськпобут» до можливого привласнення коштів, отриманих від споживачів теплової енергії за надання відповідних послуг, які відповідно мали бути сплаченими газопостачальній компанії за використання природного газу (заборгованість підприємства становить понад 50 млн грн).
Крім того, службові особи здійснили неналежну підготовку до опалювального сезону котельного обладнання та теплопостачальних мереж, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам та інтересам мешканців територіальної громади міста Світловодська.
В рамках слідства також перевіряється причетність до вказаних протиправних дій посадових осіб органу місцевого самоврядування.
Триває слідство. Досудове розслідування здійснюють органи поліції.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool