На Кіровоградщині відбулося відпрацювання села Вишняківка

Листопад 14, 2019 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжують навчати населення правилам безпечної життєдіяльності.

Це робиться з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі та запобігання загибелі й травмуванню людей. З початком холодів акцент у профілактичній роботі робиться на суворому дотриманні правил безпеки при експлуатації пічного опалення, електричних обігрівачів та газового приладдя.

14 листопада відбулось профілактичне відпрацювання житлового сектора села Вишняківка Кропивницького району. Рятувальники пояснили місцевим жителям, що пожежі у житловому секторі найчастіше виникають через необережність або нехтування правилами пожежної безпеки.

Зокрема, найчастіше займання в оселях громадян виникає через необережно кинутий недопалок чи сірник, порушення правил експлуатації пічного опалення або тріщини в печах, грубах і димарях, через використання несправних або саморобних електрокамінів, а також через спроби громадян обігріти оселю за допомогою непристосованих для цього приладів тощо. Також мешканцям Вишняківки порадили стежити за справністю електромережі в будинку та не перевантажувати її надмірною кількістю одночасно увімкнених електроприладів, оскільки через коротке замкнення теж може виникнути пожежа.

Під час проведення розяснювальної роботи громадянам надали застережні листівки з правилами пожежної безпеки у побуті та порадами стосовно дій на випадок надзвичайної події.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool