На Кіровоградщині відбулись профілактичні заходи

Липень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 545 | Коментарі: 0

Сьогодні, 3 липня, відбулись профілактичні заходи у с. Катеринівка Кіровоградського району. Їх провели фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області. 

Головна тема бесід з громадянами – як запобігти надзвичайним подіям, характерним для літнього пожежонебезпечного періоду.

Так, рятувальники повідомили громадянам статистику пожеж та інших надзвичайних подій і наголосили на найпоширеніших причинах виникнення пожеж у побуті: коротке замкнення електромережі, залишені ввімкненими без нагляду побутові прилади, куріння в приміщенні, знищення побутових відходів чи рослинних залишків через спалювання, дитячі пустощі з вогнем. Громадяни мали змогу замислитись, що більшості зафіксованих трагічних випадків можна було б уникнути, якби постраждалі серйозно ставились до необхідності чітко виконувати прості правила безпеки.

Також рятувальники нагадали співрозмовникам про небезпеку від старих боєприпасів часів Другої світової війни, які можна виявити під час городніх робіт чи просто під час прогулянки. Небезпечні знахідки трапляються будь де, тому кожному варто запам’ятати: ніколи не слід чіпати підозрілі предмети, вони у будь-яку мить можуть вибухнути. Потрібно позначити місце виявлення та негайно викликати рятувальників за номером «101».

Під час роз’яснювальної роботи фахівці Служби порятунку роздавали застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool