На Кіровоградщині відбулась оперативно-профілактична операція «Нагляд»

Березень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Працівники Бобринецького відділу поліції провели відпрацювання населених пунктів у рамках оперативно-профілактичної операції «Нагляд»

«У результаті вжитих заходів інспектори поліції встановили особу, яка скоїла 6 крадіжок з будинків та нежитлових приміщень мешканців одного з сіл.

Ним виявився 33-річний односельчанин потерпілих. За місцем проживання зловмисника виявлено аудіовідеотехніку, побутові прилади, супутникові антени та інші викрадені речі. Майно вилучено та повернуто власникам», - розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
У даний час вирішується питання про оголошення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та обрання стосовно зловмисника запобіжного заходу.

За матеріалами
Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool