На Кіровоградщині учасники бойових дій отримали у власність майже 11,5 тис. земельних ділянок

Жовтень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1534 | Коментарі: 0

Від початку запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам бойових дій до сьогодні у Кіровоградській області військовослужбовці завершили процес оформлення у власність 11,47 тис. земельних ділянок загальною площею майже 21,74 тис. гектарів.

Найбільшу кількість ділянок військовим надали у Новомиргородському (2 216 – загальною площею майже 4,36 тис. га), Кропивницькому (1 025 – площею 1,87 тис. га), Знам’янському (891 – 1,7 тис. га), Олександрівському (854 – 1,65 тис. га), Олександрійському (799 – 1,57 тис. га) районах Кіровоградської області.

Загалом на Кіровоградщині учасники бойових дій та члени родин загиблих військовослужбовців отримали більше 14,6 тис. дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення землі. Після завершення процедури оформлення військові отримають у власність ділянки загальною площею більше 27,7 тис. гектарів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool