На Кіровоградщині у житловому секторі виникло дві пожежі (ФОТО)

Березень 09, 2024 | Новини | Переглядів: 463 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Кіровоградській області двічі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

8 березня о 14:39 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Марка Вовчка м. Кропивницький. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 15 м2 покрівлі та 5 м2 речей домашнього вжитку у приватному житловому будинку. О 15:47 кропивницькі вогнеборці ліквідували займання.

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло дві пожежі

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло дві пожежі

9 березня о 03:39 стало відомо про займання на вул. Тобілевича м. Мала Виска Новоукраїнського району. Горіло 9 м2 речей домашнього вжитку у літній кухні на території приватного домоволодіння. Бійці маловисківського пожежно-рятувального підрозділу о 05:46 загасили пожежу.

В обох випадках травмованих чи загиблих немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool