На Кіровоградщині у житловому секторі виникло чотири пожежі

Березень 31, 2024 | Новини | Переглядів: 328 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Кіровоградській області чотири рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

30 березня о 13:56 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Кримській м. Кропивницький. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце виклику було встановлено, що горить телевізор, 5 м2 меблів та речей домашнього вжитку у житловому будинку на території приватного домоволодіння. О 14:24 кропивницькі вогнеборці ліквідували займання.

О 19:01 кропивницькі рятувальники загасили пожежу сміття у металевому контейнері для побутових відходів на вул. Шатила в обласному центрі.

О 22:08 надійшло повідомлення про пожежу у тупику Мінському м. Кропивницький. На території приватного домоволодіння зайнялось 16 м кв. садового інвентарю та дерев’яної надвірної споруди. О 23:35 пожежу було ліквідовано силами 1-ї і 5-ї пожежно-рятувальних частин.

Вже 31 березня о 02:15 виникла пожежа у м. Помічна Новоукраїнського району. На вул. Грушевського горіло 12 м кв. прибудови до житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 05:00 пожежу приборкали помічнянські рятувальники разом із пожежними місцевої пожежної команди с. Піщаний брід.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool