На Кіровоградщині у житловому секторі міста Долинська відбувся рейд

Жовтень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

31 жовтня рятувальники здійснили профілактичне відпрацювання у житловому секторі міста Долинська.

Фахівці Служби порятунку роз’яснювали громадянам основні правила пожежної безпеки у побуті, розповідали про причини виникнення пожеж та їх наслідки, навчали алгоритму дій під час виникнення надзвичайної події, зокрема як евакуюватись з приміщень, гасити пожежу на початковій стадії, як поводитися у задимленому приміщенні. 

Багато пожеж у побуті виникає через людську недбалість, неуважність та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки, переконували жителів районного центру фахівці рятувальної справи. Щоб уникнути пожежі в опалювальний період, необхідно користуватись тільки справними приладами і системами обігріву, своєчасно їх ремонтувати та не використовувати не за призначенням. Не залишати без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади, не доручати нагляд за ними дітям. Не перевантажувати електромережу. Не розкидати недопалки. Обережно користуватись відкритим вогнем на горищах, в підвалах, сараях та інших господарчих приміщеннях. Аби люди пам’ятали та дотримувались життєво важливих порад, фахівці ДСНС вручали тематичні листівки із застереженнями та номером виклику Служби порятунку – «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool