На Кіровоградщині у стані коми доставлено жінку з численними травмами голови

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення районної лікарні у стані коми доставлено жінку з численними травмами голови, переломами ребер та гематомами на тілі.

Попередньо правоохоронці встановили, що такі наслідки мала для 49-річної місцевої жительки сварка з 30-річним співмешканцем, яка виникла на побутовому ґрунті. У ході родинної суперечки чоловік почав бити жінку руками і ногами, у результаті – потерпіла потрапила до лікарні вже у непритомному стані.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
- Раніше зловмисник вже був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу, - розповів заступник начальника Світловодського МВ УМВС в області Андрій Гулий.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool