На Кіровоградщині у селі Гурівка відбувся рейд (ФОТО)

Лютий 24, 2024 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Працівники Головногоуправління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу середжителів села Гурівка Долинської громади Кропивницького району

Вони нагадали правила обережного поводження з побутовим газом, струмом, відкритим вогнем у повсякденному житті, про небезпеку паління у ліжку, роздали листівкиіз застереженнями.

Рятувальники наголосили, що пожежі у житловому секторі – найбільш розповсюджений вид надзвичайних подій, які завдають значних матеріальних збитків громадянам та нерідко призводять до травмування і загибелі.

На Кіровоградщині у селі Гурівка відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині у селі Гурівка відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині у селі Гурівка відбувся рейд (ФОТО)

Основними причинами пожеж є порушення правил експлуатації пічного опалення, електропобутової техніки, необережне поводження з відкритим вогнем при спалюванні сміття, паління у ліжку, дитячі пустощі з вогнем.

Гурівчан закликали не ставитись легковажно до особистої безпеки, дотримуватись правил та навчати цьому дітей.

Аще порадили реагувати на сигнали повітряної тривоги та бути максимально  уважними і обережними при виявленні боєприпасів, не чіпати їх та негайно телефонувати на 101 чи 102.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool