На Кіровоградщині у поліції заохотили державних службовців

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1271 | Коментарі: 0

Начальник обласного главку Роман Козьяков вручив працівникам Подяки від голови облдержадміністрації з нагоди сторіччя запровадження державної служби в Україні.

«Наші колеги, які хоч і не носять погони, але так само як і всі ми в рамках службових повноважень виконують відповідальну роботу, відзначають своє професійне свято.

За поданням Головного управління Нацполіції в області, на адресу наших працівників надійшли Подяки від голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, які я із задоволенням передам», - зазначив Роман Сергійович.

Очільник відомства від колективу поліції області висловив вдячність колегам за сумлінну роботу та побажав подальших успіхів у державній службі.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool