You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині тривають рейдові перевірки навчальних закладів (ФОТО)

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1726 | Коментарі: 0

Безпека школярів під час навчання – турбота, як керівників освітніх установ, педагогів та органів місцевого самоврядування, так і працівників державного пожежного нагляду. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Традиційно під час літніх канікул проводяться позапланові перевірки стану протипожежного захисту шкіл, у ході яких перевіряється виконання приписів попередніх планових перевірок, адже саме під час перебування учнів на канікулах, є реальна можливість усунути наявні протипожежні недоліки.
Днями у обласному центрі перевірялися 24-та та 6-та загальноосвітні школи. Перш за все, фахівців цікавила наявність в цих установах первинних засобів пожежогасіння, проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, встановлення протипожежних дверей, справність автоматичної пожежної сигналізації. Не дивлячись на повне розуміння з боку керівництва навчальних закладів, які переконані, що питання пожежної безпеки життєвовожливі, недоліки залишаються. Так, у 6-ій школі досі не демонтовано підсобне приміщення під сходовою клітиною, не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горищного приміщення та не проведено ремонт установки автоматичної пожежної сигналізації. Що стосується 24-ої школи, тут також не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горища, не зроблено огородження покрівлі по периметру, не встановлено в електрощитовій сертифіковані протипожежні двері. Керівників шкіл попередили, що наявність порушень вимог пожежної безпеки не дозволить підписати акти готовності шкіл до початку нового навчального року органами державного нагляду у сфері пожежної безпеки і вся відповідальність за безпеку дітей та педагогів на випадок виникнення пожежі ляже на керівників освітніх установ.


На Кіровоградщині тривають рейдові перевірки навчальних закладів (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool