На Кіровоградщині тривають рейдові перевірки навчальних закладів (ФОТО)

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1699 | Коментарі: 0

Безпека школярів під час навчання – турбота, як керівників освітніх установ, педагогів та органів місцевого самоврядування, так і працівників державного пожежного нагляду. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Традиційно під час літніх канікул проводяться позапланові перевірки стану протипожежного захисту шкіл, у ході яких перевіряється виконання приписів попередніх планових перевірок, адже саме під час перебування учнів на канікулах, є реальна можливість усунути наявні протипожежні недоліки.
Днями у обласному центрі перевірялися 24-та та 6-та загальноосвітні школи. Перш за все, фахівців цікавила наявність в цих установах первинних засобів пожежогасіння, проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, встановлення протипожежних дверей, справність автоматичної пожежної сигналізації. Не дивлячись на повне розуміння з боку керівництва навчальних закладів, які переконані, що питання пожежної безпеки життєвовожливі, недоліки залишаються. Так, у 6-ій школі досі не демонтовано підсобне приміщення під сходовою клітиною, не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горищного приміщення та не проведено ремонт установки автоматичної пожежної сигналізації. Що стосується 24-ої школи, тут також не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горища, не зроблено огородження покрівлі по периметру, не встановлено в електрощитовій сертифіковані протипожежні двері. Керівників шкіл попередили, що наявність порушень вимог пожежної безпеки не дозволить підписати акти готовності шкіл до початку нового навчального року органами державного нагляду у сфері пожежної безпеки і вся відповідальність за безпеку дітей та педагогів на випадок виникнення пожежі ляже на керівників освітніх установ.


На Кіровоградщині тривають рейдові перевірки навчальних закладів (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool