На Кіровоградщині триває операція Літо-2011

Липень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

Протягом літнього сезону у рамках загальнодержавних оперативно-профілактичних заходів на території Кіровоградської області працівники міліції проводять операцію «Літо-2011».

Правоохоронці слідкують за дотриманням громадського порядку у громадських місцях та зонах відпочинку, перевіряють заклади, які займаються реалізацією алкогольних та тютюнових виробів поблизу дитячих таборів та санаторіїв, проводять профілактичну роботу по попередженню правопорушень і злочинів з боку дітей та відносно них, забезпечують цілодобове чергування у таборах відпочинку та вживають заходів щодо недопущення випадків самовільного залишення їх дітьми.
– Протягом першого місяця відпрацювання за підозрою у скоєнні адміністративних правопорушень затримано 36 неповнолітніх, з них 4 – за дрібне хуліганство та 21 – за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях та появу у громадських місцях у п’яному вигляді. Ще 9 підлітків затримано за підозрою у скоєнні злочинів. Встановлено місцезнаходження 9 дітей, що перебували у розшуку. До притулків для дітей направлено 5 підлітків, 3 – до медичних закладів, – зазначає в.о. начальника ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області Оксана Яценко.
Перевірено понад 100 неповнолітніх, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, та проведено з ними бесіди профілактичного спрямування.
Виявлено 20 фактів порушень правил торгівлі закладами, у яких особам, що не досягли 18-річного віку, продавали алкоголь та цигарки. У результаті 6 закладів позбавлено ліцензії на право реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
Оперативно-профілактичні заходи тривають.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool