На Кіровоградщині рятувальники загасили сім пожеж

Березень 02, 2024 | Новини | Переглядів: 570 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС здійснили 7 виїздів на ліквідацію пожеж на відкритій місцевості.

Тричі залучались на гасіння пожеж бійці Кропивницького району: біля с. Березівка Долинської СТГ – 0,7 га сухої трави, с. Стара Осота Олександрівської СТГ – 500 м2 сухої трави та с. Велика Северинка Великосеверинівської СТГ – 200 м2 очерету і сухої трави.

У Новоукраїнському районі загасили пожежі біля с. Олексіївка Піщанобрідської СТГ – 800 м2 сухої трави та біля с. Листопадове Новомиргородскьої СТГ – 0,9 га сухої трави.
Також, двічі засили займання бійці Олександрійського району: біля с. Перехрестівка Великоандрусівської СТГ – 0,12 га сухої трави та біля с. Олександро-Мар’ївка Петрівської СТГ – 700 м2 сухої трави.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool