На Кіровоградщині рятувальники розповсюдили листівки із застереженнями (ФОТО)

Жовтень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1639 | Коментарі: 0

Працівники місцевих підрозділів Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу та розповсюдили листівки із застереженнями та пам’ятки з правилами безпеки серед жителів міст Мала Виска, Новомиргород, Новоукраїнка та селища Добровеличківка.

На Кіровоградщині рятувальники розповсюдили листівки із застереженнями (ФОТО)

На Кіровоградщині рятувальники розповсюдили листівки із застереженнями (ФОТО)


Перш за все, громадян закликали під час сигналів повітряної тривоги діяти згідно вже відомого алгоритму: прямувати до захисної споруди, укриття або укриватись у приміщенні, що відповідає правилу двох стін. На вулиці – за високим бордюром, насипом, капітальним парканом, у будь-якому заглибленні лягти на землю, прикривши голову руками.

Також рятувальники наголосили, що не можна чіпати міни та інші боєприпаси, - не важливо, спрацювали вони чи ні, - оскільки це смертельно небезпечно, та порадили навчати правилам безпеки дітей.

Крім того, жителям Новоукраїнщини нагадали правила пожежної безпеки та закликали не випалювати суху рослинність і пожнивні залишки, попередивши про адміністративну та кримінальну відповідальність за провокування пожеж в екосистемі.

 ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool