На Кіровоградщині рятувальники провели роз’яснювальну роботу

Листопад 22, 2019 | Новини | Переглядів: 669 | Коментарі: 0

Основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі є необережне поводження з вогнем, нехтування правилами пожежної безпеки та порушення правил експлуатації побутових електричних приладів.

Більшості пожеж, значним матеріальним втратам, а також загибелі можна було б запобігти, якби жителі Кіровоградщини відповідальніше ставилися до виконання вимог правил пожежної безпеки.

Саме з метою поліпшення обізнаності громадян з вимогами пожежної безпеки, працівниками Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів проводяться профілактичні відпрацювання житлового сектора населених пунктів області.

22 листопада роз’яснювальну роботу серед громадян провели фахівці Добровеличківського та Олександрійського районних підрозділів У ДСНС України в області. Під час спілкування з місцевим населенням рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки, роз’яснили, як діяти у разі виникнення загоряння в будинку. Спілкуючись з людьми, рятувальники наголосили, що уникнути пожежі можливо тільки за умови суворого дотримання правил пожежної безпеки. Вогнеборці також закликали дорослих бути пинциповими у питаннях безпеки дітей, особливо малолітніх: навчати дітей правилам безпеки, власним прикладом демонструвати їх виконання, не залишати малят без нагляду та ховати подалі небезпечні предмети.

У ході роз’яснювальної роботи серед населення було розповсюджено листівки з правилами безпеки та номером виклику пожежно-рятувального підрозділу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool